PRIVATUMO IR SLAPUKŲ POLITIKA.

 

PRIVATUMO IR SLAPUKŲ POLITIKA.

Turinys

  1. Apdorojamų duomenų tipai / nuorodos į kitas svetaines
  2. Informacija apie asmens duomenų tvarkymą
  3. Slapukų naudojimas
  4. Žiniatinklio signalai ir pikseliai
  5. Sekimas ir analizė
  6. Retargetingas
  7. Mūsų naudojami slapukai
  8. Slapukų bei panašių technologijų įjungimas ir išjungimas
  9. Sąveika su socialinės medijos tinklais
  10. Jūsų teisės
  11. Privatumo politikos pakeitimai
  12. Susisiekimas

Šią svetainę valdome mes, jūsų pasirinktas „Opel“ partneris. Šios svetainės prieglobos paslaugas teikia mūsų IT paslaugų teikėjas „CDM Estrategiai Tanacsado Kft“ (Carussel), H-1023 Budapest, Lajos gatvė 28-32, Vengrija

Prieš naudodamiesi šia svetaine atidžiai perskaitykite šią politikos informaciją, nes čia paaiškinta, kaip bus apdorojami asmeniniai duomenys ir naudojami slapukai. Naudodamiesi šia svetaine sutinkate su šios politikos sąlygomis.

1.      Apdorojamų duomenų tipai / nuorodos į kitas svetaines

Mes rūpinamės jūsų privatumu. Šioje svetainėje mes renkame ir tvarkome įvairius jūsų asmens duomenis.  Tai apima:

  • informaciją, kurią pateikiate registruodamiesi, kreipdamiesi ir naudodamiesi mūsų paslaugomis ir svetaine (pvz., vardas, adresas, el. pašto adresas ir vaizdo failai, kuriuos įkeliate kaip vartotojas);
  • informaciją, kuri mums yra būtina, kai pranešate apie problemą mūsų svetainėje;
  • informaciją, kurią surenkame naudodami slapukus.

Daugiau informacijos rasite 2 dalyje.

Šioje svetainėje gali būti nuorodų ir į kitas mūsų, jūsų „Opel“ partnerio, arba „Opel“ svetaines, įgaliotus automobilių servisus, kitas susijusias įmones arba socialinių tinklų svetaines. Spustelėdami tokią nuorodą į kurią nors kitą „Opel“ ar trečiosios šalies svetainę atminkite, kad joje taikoma atskira privatumo politika. Naudodamiesi šiomis svetainėmis perskaitykite jų privatumo politikas.

Šioje svetainėje gali būti ir „iFrames“ su turiniu iš kitų „Opel“ svetainių ar trečiųjų šalių svetainių. Mes, jūsų „Opel“ partneris, nesame atsakingi už trečiųjų šalių turinį, kuris pateikiamas „iFrames“. Už jose pateikiamą informaciją atsakingi tik tų svetainių savininkai. Mes nevaldome nepriklausomų svetainių turinio ir neprisiimame už jį atsakomybės, taigi pateikiame šį išorinį turinį tik lankytojų patogumui. Todėl apsilankius tinklalapyje su tokiu turiniu jums gali būti pateikti šių trečiųjų šalių svetainių slapukai. Mes nevaldome šių slapukų platinimo. Daugiau informacijos pateikiama trečiosios šalies privatumo politikoje.

Atminkite, kad mes neprisiimame jokios atsakomybės už trečiųjų šalių svetaines.

2.     Informacija apie asmens duomenų tvarkymą

Jūsų asmens duomenys bus tvarkomi administruojant ir įgyvendinant užklausas, kurias pateikėme kaip valdytojai:

Duomenys tvarkomi pagal BDAR 6 straipsnio 1 dalies a punktą, jeigu jūs davėte savo atitinkamą sutikimą, ir (arba) pagal BDAR 6 straipsnio 1 dalies b punktą, jeigu prašymas buvo pateiktas internetu.

Mes, kaip valdytojai, tvarkome Jūsų duomenis vadovaudamiesi šiais nurodymais:

Duomenys privalomi duomenys yra pažymėti žvaigždute * Tikslas (-ai)
  1. Identifikavimo ir kontaktiniai duomenys
(vardas, pavardė*, el. pašto adresas *; telefono nr., pašto adresas (*, jei taikoma)
Susisiekimas ir užklausų vykdymas
  2. Išsami informacija apie dominantį modelį* Atsakymas į užklausą
  3. Pasirinktas „Opel“ partneris* Atsakymas į užklausą
  4. Išperkamoji nuoma / finansavimas (*, jei taikoma) Atsakymas į užklausą
  5. Pagrindiniai transporto priemonės duomenys*, VIN*, pirmosios registracijos data, registracijos numeris / valstybinis numeris, ridos skaitiklio rodmenys, išleidimo data / laikas, įsigijimo data / laikas, techninės priežiūros tipas*, paslaugų automobilis Atsakymas į techninės priežiūros užklausą
  6. Užklausos tipas Atsakymas į susisiekimo užklausą

Pirmiau esančiose 1–4 dalyse išvardyti ir * pažymėti duomenų elementai yra privalomi ir juos būtina nurodyti, kad galima būtų įvykdyti jūsų užklausą. Šiuos duomenis būtina pateikti. Jei duomenų nepateiksite, negalėsime atsakyti į Jūsų užklausą.

Atsižvelgiant į jūsų naudotojo elgesį naršant mūsų svetainėje, gali būti parodytas iškylantysis langas su pasiūlymu atlikti bandomąjį važiavimą, arba patvirtinimas jus dominančiam modeliui. Išsami informacija apie  slapukų politiką pateikta 7 skyriuje.

Anksčiau nurodyti duomenys bus saugomi trejus metus, po sutartinių santykių pabaigos.

Gavėjai

Jūsų asmens duomenys toliau nurodytais tikslais bus perduodami šiems duomenų gavėjams:

Duomenys Tikslas (-ai) Gavėjas (-ai)
Identifikavimo ir kontaktiniai duomenys(Vardas, pavardė*, el. pašto adresas *; telefono nr., pašto adresas (*, jei taikoma)Informacija apie dominantį modelį*, pasirinktas „Opel“ partneris*, dominanti lizingo / finansavimo informacija (* jei taikoma),Realaus automobilio duomenys*, VIN*, pirmosios registracijos data,Registracijos numeris, ridos skaitiklio rodmenys,automobilio atidavimo data / laikas, pasiėmimo data / laikas, techninės priežiūros tipas*, pakaitinis automobilis, užklausos tipas Atsakymas į užklausą Jūsų asmens duomenis bendriname su atitinkamais duomenų tvarkytojais, kad būtų lengviau administruoti išvardytus tikslus.Ypač dalijamės jūsų asmens duomenimis su šiuo paslaugų teikėju:CDM Estrategiai Tanacsado Kft (Carussel)H-1023 Budapest, Lajos gatvė 28-32Vengrija Jūsų asmens duomenis taip pat perduodame „LänsiAuto Drive Oy.“, Perintökuja 8, 01510 Vantaa, Suomija ir „Opel Automobile GmbH“Bahnhofsplatz65423 RüsselsheimVokietija „Opel Automobile“ GmbH ir „LänsiAuto Drive Oy“ asmens duomenis gali perduoti atitinkamam informacinių technologijų paslaugų teikėjui („GM Holdings“ LLC, Mičiganas, JAV), kuris veikia valstybėje už Europos ekonominės erdvės (EEE) ribų, kur duomenų apsaugos lygis nėra pakankamas. Europos Komisija nėra priėmusi sprendimo dėl asmens duomenų apsaugos pakankamumo, tačiau taikomos tinkamos apsaugos priemonės, šiuo atveju – atitinkamos ES standartinės sutarčių sąlygos (ES sutarčių sąlygos). Kopiją galima gauti išsiunčiant el. laišką šiuo adresu: privacyrights@opel.com.

3.      Slapukų naudojimas

Šioje svetainėje, siunčiant el. laiškus, teikiant paslaugas internetu, reklamoje ir interaktyviosiose programose naudojami mūsų paslaugas optimizuojantys slapukai.

  • Kas yra „slapukai“?

„Slapukai“ – tai nedideli iš raidžių ir skaitmenų sudaryti failai, kuriuos mūsų žiniatinklio serveris siunčia į naršyklės slapukų failą jūsų kompiuterio standžiajame diske. Pagrindinis slapukų tikslas – leisti mūsų žiniatinklio serveriui pateikti vartotojui pritaikytus tinklalapius, kurie padeda patogiau naudotis „Opel“ partnerio svetaine ir geriau prisitaikyti prie skirtingų vartotojų poreikių.

Kai kurie slapukai padeda užtikrinti svetainės funkcionalumą ir yra suaktyvinami automatiškai, kai tik apsilanko vartotojai.  Kai kurie slapukai padeda mums pasiūlyti vartotojui geriausiai jo poreikius atitinkančias paslaugas ir funkcijas, bei pritaikyti jiems savo paslaugą užtikrinant lengvą ir greitą svetainės veikimą.

  • Kokius slapukus naudoja ši svetainė?

Armi Servisas šioje svetainėje gali naudoti dviejų tipų slapukus:

Slapukai skirstomi į šias kategorijas:

  • pagrindiniai slapukai
  • ilgalaikiai slapukai

Pagrindiniai slapukai padeda vartotojams naršyti svetainėje ir naudotis funkcijomis. Be šių slapukų negalėtume suteikti pageidaujamų paslaugų, pvz., automobilio konfigūratoriaus arba užklausos formos.

Pagrindinius slapukus mes naudojame:

  • užtikrindami, kad tinklalapio funkcijos ir kitos funkcijos būtų vykdomos tinkamai;
  • kad galėtumėte išsaugoti savo pasirinkimus automobilio konfigūratoriuje;
  • padėdami suplanuoti maršrutą iki artimiausio prekybos atstovo naudojant atstovo paiešką.

Taip vadinami ilgalaikiai slapukai tarp naršymo seansų yra saugomi vartotojo kompiuteryje arba įrenginyje. Jie naudojami siekiant išsaugoti nustatymus arba pageidavimus, kad kito apsilankymo metu svetainę būtų patogiau naudoti.  Kai kuriuos šiuos slapukus teikia įgaliotos trečiosios šalys.

Ilgalaikius slapukus mes naudojame:

  • teikiant https://opel.armiservisas.lt/ pasiūlymus, kurie, mūsų manymu, galėtų sudominti vartotojus
  • teikiant mūsų medijos ir reklamos partneriams informaciją apie jūsų apsilankymą, kad jie galėtų pateikti pritaikytą reklamą;
  • dalinantis informacija su partneriais, kurie siūlo savo paslaugas mūsų svetainėje. Informacija dalinamės tik tam, kad galėtume teikti paslaugas, produktus ar funkcijas (pvz., spalvos pasirinkimo funkcija automobilio konfigūratoriuje) ir ji nenaudojama jokiais kitais tikslais.

Kai kuriuos ilgalaikius slapukus teikia įgaliotos trečiosios šalys, bet mes neleidžiame naudoti slapukų jokiais kitais tikslais, nei nurodyta anksčiau.

4.     Žiniatinklio signalai ir pikseliai

Šioje svetainėje naudojami žiniatinklio signalai (dar vadinami vieno pikselio žymomis). Žiniatinklio signalai dažniausiai yra permatomi grafiniai vaizdai, paprastai ne didesni nei 1 x 1 piks., kurie įdedami svetainėje ar el. laiške siekiant stebėti svetainėje apsilankiusio ar el. laišką siunčiančio vartotojo elgesį internete. Žiniatinklio signalai naudojami trečiųjų šalių technologijose, siekiant stebėti vartotojo veiklą mūsų svetainėje. Jais galima nustatyti, kuriuo kompiuteriu buvo prisijungta prie tam tikros svetainės, kada ir iš kur (kokios šalies / miesto).

5.     Sekimas ir analizė

Rinkodaros pranešimams optimizuoti nuolat naudojame analizavimo programinę įrangą „Adobe Analytics“ iš „Adobe Inc.“ ir „Google Analytics“ iš „Google LLC.“. Ji leidžia sekti elgesį internete: šioje svetainėje praleistą laiką, geografinę vietą ir naudojimąsi svetaine. Ši informacija renkama naudojant sekimo pikselius ir (arba) slapukus. Per sekimo pikselius ir (arba) slapukus gauta informacija yra anoniminė ir nėra siejama su asmeniniais duomenimis. Visa šiai analizei reikalinga informacija yra saugoma „Adobe Systems Incorporated“ serveriuose Londone, Jungtinėje Karalystėje. „Google“ apdoroja asmens informaciją savo serveriuose įvairiose pasaulio šalyse. Asmens informacija gali būti apdorojama serveryje, kuris nėra šalyje, kurioje gyvena naudotojas. Mes nesidalijame šia informacija su jokiomis trečiosiomis šalimis, kurios galėtų ja naudotis laisvai. Jei nesutinkate, kad būtų atliekama analizė, savo prieštaravimą galite nurodyti čia:

6.      Retargetingas

Naudojant retargetingo slapukus galime vartotojams pateikti įdomesnių pasiūlymų. Naršymo seansų metu retargetingo slapukai išsaugomi kompiuteryje arba interneto naudotojo įrenginyje.  Tai suteikia galimybę reklamuoti „Opel“ produktus partnerių ir socialinės medijos svetainėse tiems vartotojams, kurie domėjosi „Opel“ produktais.

Šių reklamų įterpimas yra visiškai anonimiškas ir galimas tik naudojant slapukus. Neišsaugomi jokie asmeniniai duomenys (pvz., IP adresas ar pan.) ir vartotojų profiliai nesusiejami su asmeniniais duomenimis.

Be to, jokie su vartotoju susiję jūsų duomenys nebus perduodami partneriams arba socialinių tinklų svetainėms. Reklama taip pat yra visiškai anonimiška.

7.     Mūsų naudojami slapukai

Šiame skyriuje pateiksime informacijos apie mūsų svetainėje naudojamus slapukus. Jei nesutinkate su konkrečių slapukų nustatymu, atitinkamą slapuką galite išjungti spustelėdami jo pavadinimą. Jei tiesioginės kai kurių slapukų išjungimo nuorodos nepateikiamos, slapukų naudojimą galite apriboti savo naršyklės nustatymuose (žr. 8 punktą).

Slapukai Duomenys, surinkti naudojant slapukus Tikslas (-ai) Saugojimo laikas
1.Facebook2.Google AdWords3.Doubleclick4.Google Analytics 1. remarketingo sąrašai2. remarketingo sąrašai3. remarketingo sąrašai4. naudotojo veiksmai svetainėje Šie internetinių reklamų sekimo slapukai pateiks jums panašias reklamas, atsižvelgiant į tai, ką jūs peržiūrėjote arba spustelėjote ir kokius puslapius arba svetaines lankėte. remarketingo sąrašai: 30 d. (numatytasis laikotarpis) naudotojo veiksmai svetainėje: 26 mėn. (numatytasis laikotarpis)
„Adobe Analytics“ naudotojo veiksmai svetainėje Naudodami šį slapuką skaičiuojame mūsų svetainės lankytojus ir nustatome, kaip svetainė yra naudojama 2 metai
IgnitionOne (el. paštas: privacy@ignitionone.com) Asmens duomenys, pvz., vardas ir pavardė, telefono numeris, el. pašto adresas Šie slapukai naudojami tiriant mūsų svetainės naudojimą, kad kuponų programos būtų rodomos esant tam tikriems naudojimo šablonams. nesaugomi jokie asmens duomenys

DWT slapukai:

– DWT_currency

– cms_carussel dwt_SITEID

– parking_car_SITEID

– last_uploaded_img_path

– Pasirinkta valiuta

– Slapukų leidimas

– Statomo automobilio VIN numeris

– Vėliausiai įkelto vaizdo kelias

Šie slapukai padeda išsaugoti naudotojo pasirinkimus:

– Kad būtų išlaikyta pasirinkta valiuta.

– Jei naudotojas paspaudė slapukų leidimo mygtuką.

– Išlaikyti pasirinktus automobilius automobilių statymo funkcijai.

– Vėliausiai įkelto failo kelias

–         1 mėn.

–         6 mėn.

–         1 mėn.

–         6 mėn.

8.     Slapukų bei panašių technologijų įjungimas ir išjungimas

Kompiuterio interneto naršyklės meniu juostos „Žinyne“ vartotojai gali sužinoti:

  • kaip naršyklėje nepriimti naujų slapukų;
  • kaip nustatyti naršyklę pranešti, kai yra gaunamas naujas slapukas;
  • kaip visiškai išjungti slapukus.

Jei slapukai išjungiami, išjungiama ir didelė dalis „Opel“ partnerio svetainės turinio, pvz., automobilio konfigūratorius ir vartotojo poreikius atitinkantys pasiūlymai gali būti netinkami. Siekiant to išvengti, rekomenduojame palikti slapukus įjungtus.

Jei norėtumėte paskaityti daugiau, internete rasite daug straipsnių apie slapukus. Pvz., http://www.allaboutcookies.org

9.     Sąveika su socialinės medijos tinklais

Saitai su socialinė medija / prisijungimas prie socialinės medijos išteklių

Mūsų svetainėje pateikiami saitai į socialinius tinklus

Norėdami apsaugoti jūsų asmens duomenis jums lankantis mūsų svetainėse, socialinių papildinių mes nenaudojame. Vietoje to, mūsų svetainėse įterpiami HTML saitai, kurie leidžia lengvai dalytis duomenimis su socialinių tinklų platformomis. Įterpti saitai neleidžia atidarant mūsų svetainės puslapį tiesiogiai prisijungti prie įvairių socialinių tinklų serverių. Spustelėjus ant vieno iš mygtukų, atsidaro naršyklės langas, nukreipiantis naudotoją į atitinkamo paslaugų teikėjo svetainę, kurioje (prisijungus), pavyzdžiui, galima naudoti „Patinka“ arba „Dalytis“ mygtukus.

Norėdami sužinoti daugiau apie duomenų tvarkymo tikslą ir apimtis, taip pat apie tai, kaip paslaugų teikėjai toliau naudoja jūsų asmens duomenis arba kaip jie naudojami jų interneto svetainėse, taip pat apie galimus nustatymus, apsaugojančius jūsų privatumą, prašome susipažinti su atitinkamo duomenų teikėjo duomenų apsaugos politika.

Facebook: http://www.facebook.com/policy.php
Twitter: https://twitter.com/privacy
Instagram: https://help.instagram.com/155833707900388
YouTube: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/legal/impressum

10.   Jūsų teisės

Kaip duomenų subjektas turite prieigos prie su jumis susijusių asmens duomenų teisę, teisę asmens duomenis ištaisyti, ištrinti (teisę būti pamirštas), teisę apriboti asmens duomenų tvarkymą, teisę į duomenų perkeliamumą ir teisę nesutikti, kad duomenys būtų tvarkomi. Ši teisė paremta Bendrojo duomenų apsaugos reglamento 6 straipsnio 1 dalies e arba f punktais, o tais atvejais, kai asmens duomenys naudojami tiesioginei rinkodarai, duomenys turi būti tvarkomi remiantis taikomais įstatymais.

Atkreipkite dėmesį, kad nurodytoms jūsų teisėms taikomi įstatymų nustatyti apribojimai ir kad reikalavimus dėl jų turime patenkinti tik tam tikromis sąlygomis.

Jei norite pasinaudoti anksčiau nurodytomis savo teisėmis, email: info@armiservisas.lt Šilutės pl. 5B
LT-91109 Klaipėda

Jūsų asmens duomenis kaip atsakingas duomenų valdytojas bet kuriuo metu galime atnaujinti (pvz., pakeisti jūsų adresą)

Norėdami pateikti skundą (Bendrojo duomenų apsaugos reglamento 77 str.), kreipkitės Armi Servisas, Šilutės pl. 5b, LT-91109 Klaipėda, www.opel.armiservisas.lt

Teisė atšaukti sutikimą

Savo suteiktą sutikimą galite bet kuriuo metu atšaukti (dėl to prašome (info@armiservisas.lt). Sutikimo atšaukimas neturi įtakos apdorojimo teisėtumui pagal sutikimą, iki jį atsiimant.

11.   Privatumo politikos pakeitimai

Visi būsimi mūsų privatumo politikos pakeitimai bus skelbiami šioje svetainėje. Reguliariai peržiūrėkite, kad pastebėtumėte mūsų privatumo politikos pakeitimus.

12.    Kaip su mumis susisiekti

Armi Servisas
Šilutės pl. 5b, LT-91109 Klaipėda
www.opel.armiservisas.lt

Email: info@armiservisas.lt

Phone: +370 46 311 133

Duomenų apsaugos pareigūno ar kito asmens, atsakingo už jūsų duomenų privatumą, kontaktiniai duomenys:

Post:        Šilutės pl. 5B
LT-91109 Klaipėda
E-Mail:  
info@armiservisas.lt          

Versija: 2018 m. Gruodžio mėn

Išsamios informacijos apie įmonę ieškokite prie teisinės informacijos.

Footer Image Example