PEUGEOT diktuoja naują kryptį komercinių transporto priemonių rinkoje, pristatydamas „e-Partner“, „e-Expert“ ir „e-Boxer“

PEUGEOT iš esmės atnaujina savo lengvųjų komercinių automobilių gamą. Atnaujinti modeliai „e-Partner“, „e-Expert“ ir „e-Boxer“ yra vieni svarbiausių PEUGEOT elektrifikacijos strategijoje. Gamintojas pasiryžęs iki 2025 m. pasiūlyti visų modelių elektrines versijas ir siekia iki 2030 m. tapti 100 proc. tik elektros energiją naudojančiu prekių ženklu Europoje.

„e-Partner“, „e-Expert“ ir „e-Boxer“ yra pritaikyti profesionalų poreikiams ir pasižymi didesniu efektyvumu dėl 100 proc. elektrinių variklių, patobulinto dizaino ir junglumo paslaugų dar geresnei kasdienei patirčiai.

„e-Partner“ – aukščiausio lygio elektrinis furgonas

„e-Partner“, sukurtas bendradarbiaujant su patyrusiais ekspertais, atspindi PEUGEOT elektrinio komercinio automobilio viziją. Tikimasi, kad 2025 metais šis modelis reikšmingai prisidės prie 100 proc. elektrinių furgonų rinkos. „e-Partner“ pasižymi tokiomis išskirtinėmis savybėmis kaip 10 colių visiškai skaitmeniniu spalvotu prietaisų skydeliu, didelės raiškos centriniu lietimams jautriu ekranu su belaidžiu ryšiu veikiančiomis „Apple CarPlay“ ir „Android Auto“ sistemomis bei OK PEUGEOT valdymo balsu sistema. Transporto priemonės efektyvumui pagerinti sumontuotas šilumos siurblys, kuris kartu užtikrina maksimalų komfortą.

„e-Partner“ yra universalus, kad atitiktų visų naudotojų poreikius. Priklausomai nuo poreikio, galima rinktis standartinį 4,40 m ilgio furgoną su standartiniu salonu keleiviams (iki 3 sėdimų vietų) arba prailgintą 4,75 m furgoną su standartiniu arba prailgintu salonu keleiviams (iki 5 sėdimų vietų). Modelis generuoja 100 kW (136 AG) galią bei 270 Nm sukimo momentą ir gali nuvažiuoti iki 330 km viena įkrova.

PEUGEOT taip pat siūlo platų „Partner“ modelio asortimentą su 110 AG galios benzininiais „PureTech“ arba 100 AG ir 130 AG „BlueHDi“ dyzeliniais varikliais. Pastarasis gali būti derinamas su 8 laipsnių automatine pavarų dėže./image/01/3/2362050-new-partner.848013.jpg

„e-Expert“: iš naujo atrastas universalumas

Atnaujintas „e-Expert“ dizainas ir padidintas našumas 100 proc. elektrinius kompaktinius komercinius automobilius perkelia į kitą lygį. „e-Expert“ viena įkrova gali nuvažiuoti iki 350 km, o jo maksimali apkrova siekia 1263 kg. Užtikrinant dar didesnį patogumą ir saugumą vairuotojams, buvo atnaujintas prietaisų skydelis, 10 colių informacijos ir multimedijos lietimams jautrus ekranas ir belaidė išmaniojo telefono susiejimo su automobiliu funkcija.

„e-Expert“ išsiskiria nauju dizainu ir technologine pažanga. Tai – etalonas 100 proc. elektra varomų kompaktinių furgonų segmente, kurio šiuolaikiškumą atspindi ir antrojo autonomiškumo lygio pagalbinės vairavimo technologijos – nuo adaptyviosios pastovaus greičio palaikymo sistemos su visiško sustojimo ir pajudėjimo funkcija iki eismo juostos laikymosi asistento bei avarinės stabdymo sistemos, kuri atskiria pėsčiuosius bei dviratininkus.

Naujasis „e-Expert“ užtikrina puikų mobilumą miestų centruose dėl tik 12,4 metro siekiančio apsisukimo spindulio. Dar daugiau vietos daiktams – vienas iš šio modelio patobulinimų, kartu su skaitmeniniu 10 colių spalvotu prietaisų skydeliu. Kaip ir jo analogas, šis modelis pasižymi plačiomis technologinėmis galimybėmis, kurios susietos su 10 colių didelės raiškos lietimams jautriu informacijos ir multimedijos ekranu, galimybe belaidžiu ryšiu išmaniuosius įrenginius susieti su automobiliu naudojant „Apple CarPlay“ ir „Android Auto“ sistemas, „Advanced Surround View“ vaizdo aplink automobilį stebėjimo ir kitomis pagalbos vairuotojui sistemomis.

Priklausomai nuo poreikių, naująjį „e-Expert“ galima pasirinkti su viena iš dviejų siūlomų baterijų: 50 kWh baterija leidžiančia nuvažiuoti iki 224 km, o 75 kWh baterija suteikia galimybę viena įkrova įveikti iki 350 km.

Papildomai PEUGEOT siūlo „Expert“ modelį su 120 AG arba 145 AG „BlueHDi“ dyzeliniais varikliais ir 6 laipsnių mechanine pavarų dėže bei su 180 AG galios „BlueHDi“ jėgaine, kuri derinama su 8 laipsnių automatine transmisija. Beje, pastaroji gali būti montuojama ir su 145 AG dyzeliniu varikliu.

Taip pat siūloma vandeniliu varoma „E-Expert“ versija, kuri vienu baku nuvažiuoja iki 400 km (WLTP metodikos bandymų rezultatai šiuo metu sertifikuojami)./image/01/1/2362038-expert-range.848011.jpg

„e-Boxer“: iš naujo apibrėžtos galimybės ir laisvė

Atnaujintas „e-Boxer“ aprūpintas pažangiu 200 kW (270 AG) galios 100 proc. elektriniu varikliu, kuris suteikia galimybę viena įkrova įveikti iki 420 km. Tiek išorėje, tiek viduje atnaujintas „e-Boxer“, nesumažinant maksimalios apkrovos, siūlomas su komforto ir saugumo patobulinimais.

Naujasis „e-Boxer“ pasižymi vairavimo komfortu ir saugumu bei plačiausia siūloma įranga savo segmente. Jo leistina apkrova siekia 1500 kg, o krovinio tūris – iki 17 m3. „e-Boxer“ taip pat pažymi proveržį elektrinių furgonų kategorijoje su 200 kW (270 AG) elektriniu varikliu ir iki 420 km nuvažiuojamu atstumu viena įkrova.

Patogumui užtikrinti „e-Boxer“ aprūpintas berakte atrakinimo sistema bei elektriniais stovėjimo stabdžiu ir vairo stiprintuvu. Automobilio „nervų sistemos“ centru apibrėžiamas 10 colių centrinis lietimams jautrus ekranas, kuriame pasiekiama informacijos ir pramogų sistema, įskaitant „TomTom“ 3D navigaciją ir belaidžiu ryšiu veikiančias „Apple CarPlay“ ir „Android Auto“ programėles.

Skirtingų versijų „e-Boxer“ siūlomi dviejų ilgių (L2 ir L4) ir yra naudojami kaip pagrindas įvairioms konfigūracijoms, siūlomoms su vienguba arba dviguba kabina.

„Boxer“ taip pat galima pasirinkti su 2.2 l „BlueHDi“ 120 AG, 140 AG ar 180 AG galios varikliais, derinamais su 6 laipsnių mechanine pavarų dėže. Naujuosius 140 AG ir 180 AG variklius taip pat galima rinktis ir su 8 laipsnių automatinę pavarų dėže./image/01/0/2362032-boxer-range.848010.jpg

Junglumo paslaugos

PEUGEOT savo klientams siūlo išmaniojo telefono programėlę „MyPeugeot®“, kuri suteikia prieigą prie daugybės naujųjų elektrinių automobilių funkcijų ir junglumo paslaugų:

  • Virtualus techninio aptarnavimo žurnalas.
  • Nuotoliu valdomas centrinis durų užraktas ir šviesos įjungimas.
  • Galimybė nuotoliniu būdu iš anksto nustatyti keliones, valdyti baterijos įkrovimą ir temperatūrą.

Šie nauji modeliai, kuriuose daugiausia dėmesio skiriama technologijoms, vairavimo komfortui ir verslo palengvinimui, įkūnija PEUGEOT siekį profesionalams pasiūlyti platų efektyvių elektrinių transporto priemonių asortimentą. Dėl elektromobiliams būdingų privalumų šie modeliai yra puikus pasirinkimas profesionalams, siekiantiems sumažinti išlaidas ir kartu užtikrinti našumą.

Footer Image Example